Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs de competente antreprenoriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unul dintre cursurile care sunt organizate gratuit de ASSD in cadrul proiectului „Dezvoltarea Competentelor Profesionale si Antreprenoriale pentru grupurile vulnerabile - drepturi egale pe piata muncii – D.E.M.N.” este cursul de Competente antreprenoriale.

In cadrul acestui curs participantii acumuleaza informatii si isi dezvolta deprinderi esentiale pentru managementul unei afaceri. Pe parcursul celor 60 de ore de instruire, cursantii parcurg pas cu pas etapele dezvoltarii unei afaceri, la obtinerea de finantari si planificare strategica. Studiile de caz si aplicatiile practice din cadrul cursului stau la baza unui sistem de invatare interactiv, dinamic, atat pentru participantii cu experienta redusa in domeniul managementului afacerilor, cat si pentru cei care au deja o serie de competente in acest domeniu.

Cursul de Competente antreprenoriale se adreseaza doar persoanelor de sex feminin fara loc de munca, care intentioneaza sa isi deschida o afacere. La finalizarea cursului persoanele inscrise beneficiaza de o subventie in cuantum de 600 lei.
Din Gura in Gura